Architect in Rotterdam

Zoekende naar een architect in Rotterdam?

 Bent u op zoek naar een hedendaagse architect of architectuur in Zuid-Holland of vooral in Rotterdam? Dan bent u bij Grap architecten aan het juiste adres. Ons architectenbureau is gevestigd in de Van Nelle ontwerpfabriek in Rotterdam. Als moderne architect werken wij naast projecten in Rotterdam en elders in Zuid-Holland ook in Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, renoveren en interieur van moderne gebouwen, maar ook in de begeleiding van complete bouwprojecten. Wij zijn betrokken van schetsontwerp tot oplevering. Bij Grap architecten werken we voor professionele en particuliere opdrachtgevers, waarbij de vraag en identiteit van de eindgebruiker altijd centraal staat. Als moderne architect hanteren wij een interdisciplinaire, holistische en persoonlijke benadering en een eerlijke doe-het-zelf-mentaliteit die van professionele architecten van Zuid-Holland tot Rotterdam mag worden verwacht.

DESIGN MODERNE ARCHITECT ROTTERDAM, ZUID-NEDERLAND

Onze projecten kenmerken zich door een moderne, uitnodigende en expressieve uitstraling die het gebruik, de identiteit en de ligging van het gebouw ten goede komt. Als architecten wilden we mensen bereiken en meer met elkaar verbonden zijn. Daarom zijn onze gebouwen volledig aangepast aan de gebruiker en hebben ze een uitgesproken menselijke maat. Een duurzaam karakter en een sterke relatie met de omgeving komt altijd terug in ons ontwerp. Je herkent onze modellen aan de heldere geometrische vormentaal met veel glas en zorgvuldig toegepaste materialen. Bij Grap architecten zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van diverse gebouwen, duurzaam bouwen en het ontwerpen van interieur en techniek als integraal onderdeel.

PROJECT ARCHITECTUUR BUREAU ROTTERDAM

Als moderne architect houden wij ons bezig met diverse projecten. Deze projecten kunnen kleinschalig zijn, bijvoorbeeld: interieurs, verbouwingen, aanwinsten, gebouwen, woningen en villa’s. Maar ook voor grote projecten zoals CPO’s, herenhuizen, kantoorpanden en bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres. Het gaat om projecten in onze eigen regio in Rotterdam, Zuid-Holland, maar ook op andere plekken in Nederland. Wij werken voor particuliere en professionele opdrachtgevers en weten uw ideeën altijd tot een passend geheel te vertalen. Ook starten en ontwikkelen we onze woonprojecten. Wij staan ​​tot uw beschikking vanaf het begin van het bouwproject (ontwerp) tot het einde van het project (oplevering). Bekijk onze projecten die we als Rotterdams architectenbureau al hebben gepland en uitgevoerd.